Σελίδες

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Τέρμα εμείς ρε......!!


Και ήρθε η στιγμή να αποχωριστώ την Πάτρα...Να την αφήσω μόνη στο σκληρό αυτό κόσμο!!
Σαφώς αστειεύομαι...Μεγάλη είναι,θα επιβιώσει..Τόσο μεγάλη που θα τα καταφέρει και χωρίς όλους εμάς που σπουδάζουμε εδώ.."Σπουδάζουμε"...Πότε εντός και πότε εκτός εισαγωγικών!!!!!

Μια χρονιά λοιπόν τελειώνει σήμερα..Κι όπως διαπιστώσαμε χθες με τα παιδιά πέρασε χωρίς να το καταλάβουμε,αλλά με τόσες αλλαγές καταστάσεων...Και δεν αναφέρομαι στα status μας στο facebook!Εννοώ τις πραγματικές καταστάσεις,όπως για παράδειγμα μια μετακόμιση όπως η χθεσινή..Που έφερε πιο κοντά Σουηδία και Φινλανδία...!!Για τα ξανθούλια της παρέας λέω...Ξέρουν αυτά!






Τελειώνει η χρονιά και αρχίζουν οι διακοπές.
Άλλος θα τραβήξει για Χιο κι άλλος για....Βαρκελώνη που λέει και η παροιμία..!
Εγώ πού θα τραβήξω?!Θα δείξει..Ως επί το πλείστον δυτικά...Άλλοτε στα βόρεια,άλλοτε στα νότια..
Το σίγουρο είναι πως θα έχω δίπλα μου αγαπημένα πρόσωπα...Αλλά τα πολυαγαπημένα πρόσωπα της εδώ παρέας θα μου λείψουν..Για βράδια όπως τα χθεσινά που βγήκαμε για "χαλαρό" ποτάκι και γυρίσαμε χαράματα!Για το γέλιο που ρίχνουμε,όταν είμαστε μαζί.Για την τρέλα που κουβαλά ο καθένας μας...!!Άσχετα πότε αποφασίζει να τη χρησιμοποιήσει!Ακόμα και για τις άσχημες στιγμές που όταν καταφεύγουμε στο καθαρό μυαλό βγαίνουμε πιο"δυνατοί".Όταν....!

Καιρός για επαρχία...Για χαλάρωση από τους έντονους ρυθμούς της πόλης!!!Και καλά..Άκου έντονοι...Μασάμε εμείς?!Το καλοκαίρι είναι μπροστά,ελπίζω να είναι και ξέγνοιαστο.Για κάθε είδους σκοτούρα υπάρχει κι ο Σεπτέμβρης...Που μιας και το φερε η κουβέντα είναι παρεξηγημένος μήνας!!!!!Αλλά τι να κάνουμε..πρέπει να υπάρχουν και αυτοί οι μήνες...
Προς το παρόν όμως έχουμε Ιούλιο.Ας μείνουμε εδώ κι ας απολαύσουμε το καλοκαίρι μας!

Για κλείσιμο έπαιζε αυτό ως φαβορί..



Είναι όμως αμφιλεγόμενος ο Μιχαλάκης ως καλλιτέχνης πάντα.Γι αυτό πάμε σε έναν ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ.Και σε μια δημιουργία που πραγματικά σε ταξιδεύει.Απλά παρασυρθείτε στο ρυθμό...Στο ρυθμό αυτό που σε πάει με τη φαντασία σου παντού...



"Εεεεεεεεεεε-Ααααααααααααααααααααα-εεεεεεεεεεεεεεεεεε-αααααααααα............."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου