Σελίδες

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Χρειάζεται σοβαρότητα.


Βασικά...Καλησπέρα σας.Καλησπέρα και...Χαίρεται!Τα χρόνια πέρασαν,εμπειρίες βιώθηκαν,οι σκέψεις ωρίμασαν σαν το παλιό καλό κρασί και πλέον,ύστερα από απουσία 12345678 ημερών δημοσίευσης είμαστε πάλι εδώ..

Βέβαια,μετά το σχολιασμό περί ωρίμανσης που εντελώς απερίσκεπτα κάναμε πιο πάνω,η ευθύνη αυξάνεται,το βάρος της γίνεται ολοένα και πιο κοπιαστικό στις γυμνασμένες-από τις ατέλειωτες ώρες ρακέτας-πλάτες μας..Άραγε,θα το αντέξουμε?Ή μήπως να ρίξουμε το επίπεδο,ώστε να αποκατασταθεί η τάξη στις συνηθισμένες παραφιλολογίες του blog μας?!Ο ιατροδικαστής θα απαντήσει στο κρίσιμον ερώτημα(ν) που μόλις ετέθη..!!




Ξεκινάμε..Οι παλιές μέρες μπλογκικής αθωότητας ξεχάστηκαν...
Επανερχόμαστε δυναμικά στα δρώμενα με super bonus για εσάς που θα διαβάσετε την ανάρτηση για τα επόμενα 12 λεπτά!Έχουμε ΤΕΣΤ..!!!!
Μην τρομάζετε..Ένα αθώο,λιτό και απέριττο τεστ είναι αυτό.Επιστρατεύστε την ειλικρίνεια σας και όοοολα θα πάνε καλά!

Αρχικά,σας δίνονται οι λέξεις: Μπρατσάκι,Καφές,Βατραχοπέδιλο,Ζάρι,Ρακέτα.Πρέπει να τις κατατάξετε,γράφοντας από την πλέον αγαπημένη σας λέξη προς τη λιγότερο συμπαθή.Και επειδή δεν είμεθα του δημοτικού,αλλά θέλουμε στοχευμένα αποτελέσματα,σας υποδηλώνονται εξαρχής οι σημασίες των λέξεων,ώστε να διευκολυνθεί η κατάταξη,από τη μεγαλύτερη ως τη μικρότερη αλήθεια της ζωής σας:

Μπρατσάκι :Στο ασυνείδητο,υποσυνείδητο και συνειδητό υποδηλώνει το αν ξέρετε να κολυμπάτε.
Καφές :Στο υποσυνείδητο και το συνειδητό υποδηλώνει πώς θα περιγράφατε τη φοιτητική σας ζωή
Βατραχοπέδιλο :Δεν υποδηλώνει τίποτα.
Ζάρι :Υποδηλώνει ότι δεν ξέρετε τάβλι.
Ρακέτα :Υποδηλώνει πώς βλέπετε το διάλογο.


Συνεχίζουμε.Σας δίνονται οι αριθμοί 8, 17, 65, 1, 0.
Ζητούμενο  να τους κατατάξετε από τον μικρότερο στο μεγαλύτερο.Το βήμα αυτό του τεστ,υποδηλώνει αν το απολυτήριο δημοτικού σας είναι πλαστό ή όχι.Επίσης ο αριθμός που κοιτάξατε περισσότερο υποδηλώνει τον αριθμό μαθημάτων που χρωστάτε.

Επόμενο βήμα.Σας δίνονται τα εξής χρώματα:Μπεζ,Φούξια,Σιέλ,Κεραμέρυθρο,Μαύρο.Συμπληρώστε ένα-το τονίζω ένα- μόνο όνομα δίπλα σε κάθε χρώμα!
Οι σημασίες ακριβώς κάτω!

Μπεζ:Ένα άτομο που δε θα ξεχάσεις ποτέ.
Φούξια:Η καλύτερη σου φίλη.
Σιέλ:Δε μας νοιάζει.
Μαύρο:Ένα άτομο που σε φοβίζει.

Παραλείψαμε το κεραμέρυθρο.Είναι το άτομο κλειδί.Αυτό που καθορίζει τα πάντα στη ζωή σου.Το κόκκινο που γίνεται κεραμιδί και αντίστροφα(δηλαδή το κεραμιδί που γίνεται κόκκινο,υποδηλώνει ένα άτομο,σημαντικό για εσάς,με ισχυρή προσωπικότητα,μεγάλη επιρροή πάνω σας αλλά κυρίως ένα άτομο...που δεν ξέρει να ντύνεται.


Έτσι ολοκληρώνεται το τεστ.Και αναρωτιέστε..Μα είναι δυνατόν?Ότι τί δηλαδή?Είναι αυτό super bonus που το διάβασα στα πρώτα 12 λεπτά της ανάρτησης?
Και μόνοι σας δώσατε την απάντηση.Ήταν η τιμωρία σας,για όλους εσάς που μην έχοντας τι να κάνετε,κάνατε το μοιραίο λάθος να μπείτε σε αυτό το μπλογκ.
Μην αγανακτείτε φίλτατοι!Και κυρίως μην ψάχνετε για εκδίκηση*.
Θα επανορθώσουμε με ουσιαστική ανάρτηση σύντομα..Εξάλλου,το κενό ήταν τόσο μεγάλο από την τελευταία ανάρτηση που θέλουμε λίγο χρόνο για να επανέλθουμε σοβαροί(?) και με ώριμους προβληματισμούς.
Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά που ταυτίστηκαν στο πέρας του χρόνου με το V for Ven-delta!



Πες τα Τεό..!

Υ.Γ: * "Εκδίκηση".Λέξη κλειδί για επόμενη ανάρτηση,κατόπιν σχετικής παραγγελιάς.

1 σχόλιο: