Σελίδες

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Η προφητεία....(Γιούκα Λίλι on decks..!)


(Μια πανάρχαια προφητεία κάπου στα βάθη της Μεσοποταμίας έλεγε πως στις 85 μέρες ζωής του blog,μια συνταρακτική δημοσίευση θα άλλαζε τη ροή της παγκόσμιας ιστορίας...)


Γράφει η συντάκτρια ΓΙΟΥΚΑ ΛΙΛΙ:

".....................


Το έπος του Hamoura-B*

ή Μία Ωδή στην -Αγία- Αυτόματη Γραφή και τα Οικουμενικά Κλισέ


Μια σχέση αγάπης-μίσους δοσμένη με ύφος γλαφυρό, θεατρικό, δραματικό ύφος , μα ταυτόχρονα και προσιτό και βλοσυρό.
(New York Times)

Ένα οδοιπορικό στα άδυτα της μαύρης ηπείρου με το γλυκό πουλί της νιότης.
(Goal News)

Ο Μαύρος Πειρατής σε ένα ταξίδι μεγάλης μέρας μέσα στη νύχτα που καταλήγει ανατολικά της Εδέμ στο Βυσσινόκηπο του θείου Βάνια, αφήνοντας επιτέλους την πολυπόθητη γεύση του νόστου και ανυψώνοντας στην κάθαρση.
(Super Katerina)


[*διαβάζεται Χαμούρα-Μπι, φιλολογικό ψευδώνυμο του Χαμούρα Μπι-Μπι Κινγκ με το οποίο ο νοτιοαφρικανός συγγραφέας έγραφε στο φιλολογικό περιοδικό Εστία)]




Μέρος Τρίτο: Τα σταφύλια της οργής της Γιούκα Λίλι ή Kill Spirtoulis

Όμως η Γιούκα πήρε όλον αυτόν τον πόνο και τον έκανε δύναμη (αφού πρώτα άκουσε πολύυυυ Gloria Gaynor, Prince, Elton John, Boy George, Celine Dion, Roxette, George Michael και Wham, Madonna, Kylie Minogue, Bullet For My Valentine, Κατερίνα Στανίση και Σταμάτη Γονίδη- γιατί ειδικά αυτός ο τελευταίος είναι φάρμακο που ενδείκνυται προς ίασιν πάσας νόσου και μ@λ@κί@ς. ) Και αφού καβάλησε το Λεωφορείον ο Πόθος και έφτασε μέχρι την Ιαπωνία, όπου και αποσύρθηκε για αρκετό καιρό, εκεί κατέκτησε την τέχνη του ξίφους, την οποία διδάχθηκε από απόστρατους, αλκοολικούς Σαμουράι. Στα καπάκια γύρισε πίσω αποφασισμένη να στοιχειώσει κάθε βήμα του μισητού της φίλου Σπιρτούλη σαν την άδικη κατάρα. Οι καρατέκα τεχνικές που είχε τελειοποιήσει σε μια εξόρμησή της στα παράλια της Κίνας, προπονούμενη μπροστά στον ανατέλλοντα ήλιο και δίπλα σε δέντρα Μπόνζάι υπό την καθοδήγηση του θρυλικού, σοφού μέντορα Μίστερ Μιγιάγκι και παρακαλουθώντας σεμινάρια του Όμπι- Γουάν Κενόμπι, την βοήθησαν να καταλήξει στην απόφαση να χρησιμοποιήσει την ίδια τη δύναμη του αντιπάλου της για να τον αναχαιτίσει, να τον κατατροπώσει, να τον εκμηδενίσει, και, τέλος, να τον οδηγήσει στην οριστική του εξολόθρευση και στη συνάντηση με τον Δημιουργό του. Χρησιμοποιώντας την αρχαιοελληνική (πουστι@) τεχνική του Δουρείου Ίππου, έχτισε βήμα-βήμα μία εκδίκηση τόσο γλυκιά όσο και η καρυδόπιτα της μητέρας του Σπιρτούλη –την οποία η Γιούκα ακόμη αναπολεί- και την έφαγε και σε ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Εισέβαλλε σαν spyware μέσα στο τόσο alternative blog του και-τα έκανε όλα πουτ@ν@!- το διέλυσε στα εξ ων συνετέθη. Ένα χαμόγελο έσκασε στο χειλάκι της μετά από πολύ καιρό. Ένιωθε γνήσιο και πεντακάθαρο σαν αγνό, παρθένο, καλαματιανό ελαιόλαδο το αίσθημα της ικανοποίησης μέσα της πια… Μπορούσε να κοιμηθεί πια ήσυχη. Είχε εκπληρώσει το πεπρωμένο της. Και είχε δώσει στους απανταχού άντρες ένα πολύτιμο μάθημα ζωής. Ποτέ –επαναλαμβάνω Π Ο Τ Ε- μην προκαλείς την οργή μιας γυναίκας. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μια χαρισματική γυναίκα."


Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή,από τον πρόλογο..Γιατί μόνο έτσι θα εκπληρωθεί η προφητεία........!

Συνεχίζεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου