Σελίδες

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Τι έχει το v-enu?!

Και μάλλον η δεύτερη δημοσίευση θα πρέπει να αναφέρεται στο περιεχόμενο αυτού του blog,στο τι θα μπορεί κανείς να διαβάσει,να δει,να σχολιάσει..!

Ιδέες σαφώς υπάρχουν πολλές...Κι όσο ελκυστικό μπορεί να ακούγεται σε κάποιους πως το blog θα είναι τα πάντα ολα(!),σίγουρα κάποια δομή ελπίζω να υπάρχει και να "τηρηθεί"..!
Ελπίζω λοιπόν το blogακι μου,μέσα από τις μελλοντικές του δημοσιεύσεις να αποτυπώνει με όσο το δυνατόν πιο άμεσο τροπο σκέψεις για ζητήματα καθημερινότητας και επικαιρότητας,φοιτητικής και μη,συνδυασμένα με αθλητικές,μουσικές "παραφιλολογίες"!!

Θα μπορούσα να γράψω προκειμένου να διαφημίσω το "προϊόν" πως κίνητρο για τα εντός του blog παρεπόμενα είναι το χιούμορ και προορισμός η ευχαρίστηση που μπορεί να προκαλέσει οτιδήποτε περιλαμβάνει το χιούμορ.Επειδή όμως είναι υποκειμενικό κατά βάση το πώς αντιλαμβάνεται κανείς το χιούμορ σαν έννοια,θα περιοριστώ μόνο να πω πως τα όσα θα δημοσιεύονται θα ξεκινούν με ευχάριστη πρόθεση ως κέντρο,με ακτινά τη διάθεση που θα έχουμε την ώρα που θα γράφουμε κάτι για το blog..
Κι επειδή ίσως κάποιος αναρωτηθεί για το α' πληθυντικό,δεν υφίσταται venland χωρίς Ευγενία!
Ναι,για την ανώτερη αυτή μορφή ζωής λέω,η οποία ανάλογα με τα ποσοστά έμπνευσης,φαντασίας και ζώντανιας της,που συνήθως βρίσκονται σε"υψήλα για κάθε εποχή" επίπεδα,θα βάζει και αυτή την πινελιά της σε αυτό το "ιντερνετικό παιχνίδι"που τώρα μόλις ξεκινά!!

Σημασία στη venland έχει η ευχάριστη και καλή πρόθεση....!
Μια πρόθεση που ελπίζω στο μέλλον να αποτελέσει αιτία τουλάχιστον για ένα δικό σας χαμόγελο!
">
Κρατήστε για αρχή τις good intensions που λέει και ο αοιδός επάνω και...

"to be continued........."..............!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου